mob: +385 98 850 019

mail: info@tifan.hr

O nama

Bistro/catering Tifan Co. nudi vam jedinstvenu ponudu zdrave, uravnotežene i ukusne lakto-vegetarijanske hrane (bez mesa, ribe i jaja).

Svježe pripremljenu hranu možete probati u bistrou na Pećinama (Spinčićeva 2) do 16 h od ponedjeljka do subote ili vam ju možemo dostaviti tifanom na željenu adresu od ponedjeljka do petka.

Bistro/catering Tifan Co. može za vas organizirati catering za razna događanja (rođendane, proslave, vjenčanja, prigodne zakuske i sl.). Bistro/catering Tifan Co. nudi veliki izbor bezalkoholnih napitaka i slastica koje možete kušati svakodnevno u našem bistrou.

Zašto tifan?

Tifan je posuda napravljena prema visokim standardima od nehrđajućeg čelika (inox). Sastoji se od više manjih posuda (nivoa/katova) u kojima se sprema i servira hrana za dostavu.

Ovaj način serviranja hranu čini svježom, toplom i higijenski prikladnom za konzumiranje.  

Sve posude spajaju se u jednu i čine vaš obrok cjelovitim.  

Tifan označava i obrok u podne (izvedenica iz ind-eng.) koji su ljudi tradicionalno donosili na posao od kuće. On je sinonim za najukusniju, svježu, s ljubavlju pripremljenu hranu. U našem podneblju nekada su bile poznate 'gamelice' u koje su žene rano ujutro spremale hranu djeci za školu, a muškarcima za posao toga dana.

Modernim jezikom danas bi tu tradiciju nazvali slow food, odnosno najzdravijim i najkvaltetnijim načinom prehrane. Bistro/catering Tifan Co. nastoji dio te dobre tradicije zdravog prehranjivanja dostaviti u tifanu upravo vama.

Upotreba tifana u dostavi čuva okoliš. Na taj način se izbjegava plastična, kartonska, metalna i stiropor ambalaža za jednokratnu upotrebu i podupire održivi razvoj.